XXI a. kasdienybės dienoraštis

Pagarba senatvei ≠ sukvailėjusiojo toleravimui LR Prezidento poste

Jūsų Ekscelencija, arba pradėkit mąstyt, arba savo noru eikit į pensiją. Švelnesnių komentarų nerandu:

Prezidentas ragina nepriimti skubotų sprendimų ir pasitikėti teisėsaugos institucijomis
2007-03-21      

Trečiadienis, kovo 21 d. (Vilnius). ,,Matydamas, kaip vėl kaista politinė įtampa dėl Valstybės saugumo departamento veiklos tyrimo Seime, suprantu, kad Lietuvos žmonėms vis labiau neaišku, kas darosi mūsų valstybėje”, – sako Lietuvos Prezidentas Valdas Adamkus, vertindamas pastarosiomis dienomis susiklosčiusią situaciją.

Prezidentas ragina visas politines partijas, jų vadovus ir atskirus politikus atsakingai elgtis ir nekelti sumaišties. ,,Būtų apmaudu sužinoti, kad šioje situacijoje įstatymų nepaiso Seimo nariai, kurie patys tuos įstatymus priima”, – teigia šalies vadovas.

,,Man, kaip ir daugeliui Jūsų, yra neatsakytų klausimų ir dėl Valstybės saugumo departamento veiklos tyrimo, ir dėl kai kurių asmenų veiksmų, – pabrėžia Lietuvos vadovas. – Tačiau nesikarščiuokime ir nepriimkime skubotų sprendimų, neardykime teisinės valstybės pagrindų, kuriuos kūrėme septyniolika metų. Pasikliaukime savo teisėsaugos institucijomis, kurių pareiga išsiaiškinti ir pateikti atsakymus, kas savo veiksmais peržengė įstatymo ribas”.

Prezidentas tikisi, kad teisėsaugos institucijos suvokia šiuo metu joms tekusią itin atsakingą užduotį ir neatidėliodamos atliks patikėtą darbą.

Prezidento spaudos tarnyba

3 Comments

  1. Aphex

    🙂 Nelabai jis ką daugiau ir gali pasakyti. Jo pareiga per tvorą žiūrėt, o ne savo darže vištas vaikyt.

    Primink, kokia ten organizacija viduj dirba?

  2. TauAs

    Man buvo baisu kaip žmogų parašiusį meilą su geru eilėraštuku į prezidentūrą suėmė ir kaltina briedu kažkokiu. Noriu pasakyti, kad visiškai negerbiu prezidento, bet po tokio įvykio, net baisu kažką apie jį rašyti, dar įžeisi…

  3. liutauras

    Aphex'ai, ten vidinis RsV skyrius

    TauAs'e, jie turėtų MŪSŲ bijot, o ne atvirkščiai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *