XXI a. kasdienybės dienoraštis

Individuali veikla

Šiandien rašau tokį laišką:

Sveiki,

 Dėkodamas už malonias akimirkas, praleistas kartu, siunčiu žinią, jog nuo pirmadienio, gegužės 15 d., palieku „PR Service / Edelman affiliate“. Visus darbus perduodu savo kolegoms Vytautui, Rasai ir Aurelijai.

 Tikiu, kad ateityje neišvengiamai dar susitiksime. Mane visą laiką galite pasiekti elektroniniu paštu liutaurasu@hotmail.com bei mobiliuoju telefonu +370-686-08820.

Nuoširdžiai Jūsų,
Liutauras Ulevičius

O toliau – daugiau klausimų, nei atsakymų

5 Comments

  1. Kolega

    atsibogo agentura – iseini pas klienta? studiju pratesimas? ar kelione aplink pasauli ?

  2. Anonymous

    kol kas tiksliai nežinau, ką veiksiu nuo pirmadienio

    Redagavo liutauras 2006-05-15 11:57

  3. Virginijus

    Sekmes, Liutaurai! Nors tu ir taip neprazusi

  4. Vigaile

    Idomios tavo mintys, Liutaurai. Idomu buvo susipazinti siandien. Iki pasimatymo.

  5. Anonymous

    … aprašytas poelgis gali liudyti apie profesinės brandos požymius. Anksčiau buvo dirbama ir mokomasi pas labiau patyrusį asmenį (gal meistrą, Mokytoją, o gal – itin reta laimė – pas didmeistrį).

    Įgijus patirties ir įvaldžius profesinę techniką (bent kiek aukščiau gizelio lygmens), galima atsiskirti. Kaip atsiskiria dukterinis produktas/augalas/kūrinys nuo motininio, taip ir žmogus praeina vystymosi ir kvalifikacijos kėlimo kelią.

    Tenka pastebėti, kad kai kurie taip ir sulaukia solidaus amžiaus, bijosi imtis rizikos ir atsakomybės, geriau glaudžiasi po kitų sparnais.

    Ir trečia, aukščiau aprašytu atveju buvo atsisakyta TARPININKŲ. Tarpininkai/medija/grandis/priemonė yra kaip penktas ratas vežimui; pas klientą reikia eiti tiesiogiai, nes komunikacijos bei verslo grandinėje informacijos ir pajamų srautai nusėda tarpinėse grandyse; be to sumažėja veiksmingumas.

    Sveikintinas žingsnis ATSISAKYTI tarpininkų ir siekti profesinio savarankiškumo, drauge ir nenumatomos rizikos. Tačiau tik pastaroji sietina su dideliais laimėjimais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *