Prieš 18 metų – 2002-ųjų rugpjūtį – pradėjau dirbti ryšių su visuomene srityje. Tais laikais dar nieko nestebino pranešimas spaudai (dar ne žiniasklaidai), siunčiamas faksu, o www.one.lt skaičiavo tik pirmuosius metus. Žiniasklaida visą tą laiką keitėsi ir toliau keičiasi. Tačiau bendravimo su žiniasklaidos atstovais principai išlieka – kaip atsirinkti reikalingus kanalus, kaip bendradarbiauti, kokį turinį ruošti.

Savo nuotolinius mokymus Udemy platformoje pradedu nuo 7 mini-paskaitų ciklo organizacijų vadovams ir komunikatoriams „Kaip bendrauti su žiniasklaida?“.

Ką sužinosite?

7 mini-paskaitos padės atsakyti į šiuos bet kuriai organizacijai svarbius klausimus:

  • Kaip žiniasklaida gali padėti jūsų organizacijai kurti vertę?
  • Kaip pasirinkti jums tinkamiausius žiniasklaidos kanalus?
  • Kokį turinį turite ruošti žiniasklaidai?
  • Kokius turite bendravimo su žiniasklaida įrankius?
  • Kaip įvertinti savo veiksmų sėkmę?
  • Ką ir kaip žiniasklaidoje keičia Covid-19 virusas?
  • Kada įmanoma dirbti be žiniasklaidos tarpininkavimo?

Specialus pasiūlymas – pirmiesiems klausytojams

Nuo šiandien visi registravęsi pirmieji (kol knygų likutis dar nesibaigė) mokymų dalyviai dovanų gaus mano knygą „Kaip tapti žinomam“ – tai pirmasis lietuvių kalba išleistas praktinis ryšių su visuomene vadovėlis.

Jums tereikia el.paštu (nurodytas šio puslapio apačioje) atsiųsti savo kontaktinius duomenis ir knyga pasieks artimiausiomis dienomis.

Mokymų turinys pildysis

Žiniasklaida keičiasi, todėl ir mokymų turinys keisis, bus pildomas arba tikslinamas. Todėl visų mokymų dalyvių prašysiu įžvalgų, kuo galima būtų mini-paskaitas papildyti ar išplėsti, kad jų turinys būtų naudingesnis, tačiau ir netaptų pernelyg apkrautas.

Suprantama, vertingiausių pastabų ar siūlymų autoriai sulauks nemokamų kvietimų į naujus mokymus, kurių jau artimiausiu metu turi atsirasti bent keli!

Papildomos galimybės grupėms

Kaip ir iki šiol, taip ir toliau tęsiu savo mokymus organizacijų grupėms – nuotoliniai mokymai atveria naujas galimybes, todėl mielai lauksiu užklausų ir galėsiu paruošti individualų mokymo kursą pagal konkrečios įmonės situaciją, pritaikyti bei papildyti bazinę informaciją praktinėmis situacijomis ar specifinių situacijų analize.