Pranešimas žiniasklaidai

Komunikacijos agentūrų grupė „Big Idea Group“ į savo komandą pritraukė iki šiol individualiai dirbusį ir daugiau nei 10 metų patirtį ryšių su visuomene rinkoje turintį Liutaurą Ulevičių. Jis tapo „Big Idea Group“, priklausančios tarptautiniam „Havas“ agentūrų tinklui ir jungiančios reklamos kūrybos, žiniasklaidos planavimo, skaitmeninės rinkodaros ir ryšių su visuomene profesionalus trijose Baltijos šalyse, Lietuvos padalinio ryšių su visuomene projektų direktoriumi.

Pastaruoju metu „Big Idea Group“ aktyviai dirba su privataus verslo klientais – „Acme“, „Avad“ („Apple“ platintoja), „Deichmann“, bankas DnB, „Drogas“, „Elmenhorster“, „Estrella“, „Google“, „Kraft Foods Lietuva“, „Moment Credit“, „Reckitt Benckiser“, „Red Bull“, „Saulės miestas“ ir kt.

Ieva Vozbutaitė-Beliauskė, „Big Idea Group“ vadovė Lietuvai, sakė: „Grupė kryptingai dirba vystydama integruotos komunikacijos projektus ir pritraukdama į savo komandą stipriausius komunikacijos specialistus. Tikime, kad Liutauro Ulevičiaus patirtis ryšių su visuomene srityje taps svaria mūsų komunikacijos komandos dalimi“.

L.Ulevičius bus atsakingas už grupės komunikacijos paslaugų plėtrą ryšių su visuomene srityje ir naujų integruotos komunikacijos projektų kūrimą.

Savo profesinės karjeros metu L.Ulevičius bendradarbiavo su įvairių sričių klientais: IT ir telekomunikacijų („Hewlett-Packard“, „Microsoft“, „Omnitel“, „Open24“, „TradeDoubler“, UVS), politinės komunikacijos (Aplinkos ministerija, Europos parlamento nariai, Lietuvos Respublikos Prezidentas), nevyriausybinių organizacijų (Lietuvos mokslų akademija, Nacionalinė lošimų ir žaidimų verslo asociacija, Piliečių Santalka), pramogų („MTV Baltic“) ir kt.