XXI a. kasdienybės dienoraštis

Brangiausias pirkinys

Subaru Outback Boxer DieselVakar pasirašiau kol kas brangiausią asmeninę pirkimo-pardavimo sutartį. Šiandien pervedžiau ir avansą. Lauksime liepos pabaigos 🙂

Kodėl „Subaru“? Nes iš tiesų geras kainos/kokybės santykis.

Kodėl „Outback“? Nes automobilį naudosiu 10-15 metų, kada tikrai norėčiau turėti didelę šeimą, kuri sutilptų ir dar liktų vietos daiktams.

Kodėl „Boxer Diesel“? Nes bazinio modelio kainos skirtumas vos 4 tūkst. Lt ir pagal dabartines kainas šis skirtumas išsilygins pravažiavus mažiau nei 30 tūkst. km!

2 Comments

  1. Simas

    O as tai lauksiu kol pasirodys Foresteriai su dyzeliniais varikliais… Mano ziniomis tokie pasirodys rudeni. Gero vazinejimo 🙂

  2. Kęstutis

    Na dėl dyzelio tai pvz.: Anglijoje dyzelio kaina 1 litro yra apie 6 Lt (galbūt girdėjai apie fūrų vairuotojų streiką).
    Aplamai kodėl nepirkai hibrido kaip pvz.: Toyota Prius, jų yra ne vienas. Siūlau pasidomėti kiek jis vartoja benzino 😉 O ar hibridas ar paprastas tai kaina nėra tokia jau žiauriai kitokia.
    Kitas dalykas tai, kad dabar sunku numatyti kokios bus po 5 metų naftos kainos. Netgi yra pagrįstų teiginių, kad 2012 metais kainos bus dvigubai didesnės negu dabar, nors tai vis tiek lieka tik hipotezė.
    O be to mąstant apie tai, kad Kinijoje nafta subsidijuojama iš valstybės, o ten dar pragyvenimo lygis staigiai kyla tai naftos kainos neišvengiamai kils dar sparčiau negu kilo iki šiol, tai yra kai kilo nuo mažiau negu 1 Lt iki beveik 4 Lt.
    Taip, kad ateitis – vilamobiliai, o vėliau kuro elementai ar kas nors kita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *