VytisSenelis Norbertas Ulevičius buvo neseniai atšventęs savo 7-ąjį gimtadienį. Sesei Stefanijai tebuvo 3 metukai. Proseneliai Norbertas ir Konstancija (Kazlauskaitė) gyveno Vėlaikių (Veleikių) kaime, šalia Gutaučių piliakalnio, susituokę jau aštuonerius metus.

Močiutė Anelė Kučinskaitė teturėjo 6 su puse metų. Tai buvo ketvirtas prosenelio Liudviko ir pirmasis jo trečios žmonos Veronikos Musteikaitės vaikas. Kiti broliai buvo vyresni – Pranas (20), Domas (16), Vladas (13) ir visi gyveno Radeikių kaime.

Iki senelio Broniaus Bislio pasirodymo Ažulaušių kaime dar likę laukti 7 metus. Prosenelis Petras, matyt, dar Peterburge, tarnauja caro armijoje (paimtas 1914-aisiais) ir yra atšventęs 24-ąjį gimtadienį. Ažulaušyje laukia proprosenelis Jonas (55) ir proprosenelė Elžbieta Kruopytė (?). Į Peterburgą užsidirbti išvažiavusi į gimtąjį Padusinės kaimą, matyt, dar irgi negrįžusi, bet jau gal su proseneliu ir pažįstama jau 29 metų prosenelė Ona Musteikytė. Tėviškėje jos laukia proprosenelis Silvestras (56) ir proprosenelė Elžbieta Janulionytė (?). Bet abu proseneliai sugrįš ir 1922-ųjų vasarą susituoks Vyžuonyse.

Močiutė Vitalija Raslanaitė gims po 9 metų, kai prosenelis Nikodemas (<33) prosenelę Konstanciją Šavinytę (?) ves už poros metų – 1920-aisiais. O kol kas prosenelis Narkūnuose, visai Narkūnų piliakalnio papėdėje, gyvena (kartu su 5 sesėmis!) su proproseneliu Silvestru ir arba labai gera pamote, arba dar nemirusia proprosenele Uršule Tamošiūnaite. O Kaliekiuose dar ketverius metus gyvens proprosenelis Petras Šavinis (~54), kai mirdamas jau pavadinamas našliu, tad greičiausiai nėra ir proprosenelės Veronikos Gaidamavičiūtės.